= RINDU ITU INDAH. CINTA ITU PENGORBANAN =

"who"

~ assalamualaikum ~
~watashi no yujin~

monolog : una,dah pukul bape nie??
                  asal kau tak tido lagi ha??
                  dah la esok ade test economy..
                  ish..apa nak jadi la ngan kau nie!

kenapa tak tido lagi?? kenapa tak tido lagi?? kenapa tak tido  lagi??

tu la.. aq pon naek heran..
nape la aq tak tido2 lagi ..
kemengantukan tak der pon..

eh.. tibe cakap sal tido pulak..
actually nak citer something..
tadi kan3...time tu tengah study..
tibe je fon berbunyi (tilu-ku bukan aku)

tangan nie pon slambe je pick up call tuh..
tak tengok dah sape yang call.. hehe..
bile dengar je suare, una jd berdebar..
(mcm penah dengar suare org yg call tuh)

aq: siapa nie? mcm penah dengar je suara..
no name: tak kan tak kenal dah..teka lah...
aq: adoih..ckp jerla spe nie..(dahi b'kerut)
no name: hehe..teka lah..(????????)

hurr! mmg aq suka teka2 nie..
suka sangad2 kan..(lawan nya)   
then, aq teros letak calling tuh....
sapelah agaknyer yep yg call tuh..

"kenapa aq berdebar2???"



2 budakcute:

.:iQeLLypEri:. said...

kepala otak aku generate dah nie..rase ye doh betol nie..

sHayuNk said...

ape yg betol eqa?

Post a Comment