= RINDU ITU INDAH. CINTA ITU PENGORBANAN =

-terkedu-

'assalamualaikum'

:: good morning everyone
:: may Allah bless us ^_^

pagi2 lagi dah update belog..
cam pelik jew an..
mengigau ke hape kau nie ha!

TAK! aq tak ngigau la..
ini serius (style wonderpet)
ade orang dalam bahaya..
ish..ape aq merepek nie..

oke..back to the point..
first, tengok pic kat bawah nie dulu..

SITI NURQASEH ARMANI

COMEYNYE KAMU!
 mesti tertanye2, kenapa letak pic nie..
ape kaitannye.. ade kaitan kew??
eh3.. mestila adew..
 budak kecik nie sepupu aq lah..

tapi kenapa tajuk entry -terkedu-
yer.. aq sendiri pun tak tau kenapa..
yang aq tau, aq dapat SMS dari mak ..
"salam, Qaseh ade masalah jantung.. kene gi IJN"

Ya Allah..
besar nye dugaan budak kecik nie..
qaseh! kamu kene kuat yer sayang..
kami semua sayangkan qaseh..

p/s : untuk pakcu n makcu..bersabarlah di atas dugaan ini..
          kita sama2 doakan qaseh yer..sesungguhnya ALLAH itu 
          Maha Pengasih lagi Maha Penyayang!





3 budakcute:

leyna si kupu-kupu said...

besar dugaan bagi si comel ni....moga dia cepat shat

nurin ttff said...

nurin pon cdey gak,,mak cite semenye kat nurin...ade 1 tu,,mak cite yg tiub jarum tertinggal dlm tngn qaseh pas2 time doktor nak kuarkan tiub tu,,darah qaseh menyumpit2..abis bsh bju nurse tu,,,makcu ngan pakcu memang da pegi da time tu sbb x sanggup tgk qaseh nanges kelu...smpi da xde suare yg kuar...
time mak cite tu,,nurin da nanges da sbb kesian kat dy... :'(

sHayuNk said...

aini: thanx :D

nurin: cedey nye!

Post a Comment